Home Què és la Jove Cambra

Buttletí

Nom...:

E-mail:

PDF Imprimeix Correu electrònic

Què és la Jove Cambra?

La Jove Cambra de Tarragona, forma part d’un moviment associatiu sense ànim de lucre de caràcter internacional de joves emprenedors (Junior Chamber Internactional), i està present a la nostra ciutat des del 1970. 

Des d’un principi es pretén contribuir, humilment, al progrés de la comunitat a la qual pertanyem proporcionant als joves l’oportunitat de desenvolupar les seves capacitats de lideratge, esperit cívic i empresarial, necessàries per aconseguir canvis positius. Tot plegat mitjançant la realització de diverses activitats en diferents camps, amb la intenció de formar-nos contínuament.
 

“la formació mitjançant l’acció”Les Joves Cambres són actives dintre d’aquestes quatre àrees:      

Àrea de l’individu: Dóna l’oportunitat de realitzar programes de formació amb els millors cursos existents per a desenvolupar les habilitats personals.


Àrea de la comunitat: Realització de programes enfocats a aportar el nostre granet de sorra en les necessitats de la nostra comunitat.          

Àrea internacional: Dóna l’oportunitat de relacionar-se amb membres de tot el món, contribuint a l’enriquiment personal alhora que al desenvolupament de la bona voluntat, l’entesa i la cooperació entre pobles.          

Àrea d’Oportunitats Professionals: La Jove Cambra és el marc ideal per conèixer persones amb les mateixes inquietuds, amb qui desenvolupar el teu esperit emprenedor en el món professional.

 

Què fem a la Jove Cambra?

La Jove Cambra recolza el principi de l'aprenentatge pràctic i els programes que s'organitzen constitueixen la realitat operativa de la Jove Cambra. Mitjançant els nostres programes es fa realitat la formació dels membres mitjançant accions positives per la comunitat.


Es tracta d'activitats que es duen a terme, i que sorgeixen de les iniciatives individuals o col.lectives dels JÚNIORS (nom genéric dels membres de la Jove Cambra), en les que es valora, tant la viabilitat com la seva incidència positiva sobre el nostre entorn.


Tant la planificació, com el desenvolupament i resultat final del programa repercuteixen positivament en la formació individual dels organitzadors.
D'aquesta manera es compleix l'objectiu de les Joves Cambra:

Més informació a http://www.jci.cat i a http://www.jci.cc

 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET