Home Notícies Assemblea de Mig Curs 2008

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Assemblea de Mig Curs 2008 PDF Imprimeix Correu electrònic
Divendres, 16 de Maig de 2008 00:00

La Jove Cambra Internacional de Catalunya realitza la seva assemblea nacional a l'Antiga audiència aquest dissabte 17 de maig.

 

 

L'assamblea serà presidida pel tarragoní Gerard Monguió, President de l'associació a nivell nacional (Catalunya) i hi assistiran els presidents de les diferents ciutats on hi ha Jove Cambra present, així com una bona representació dels seus membres. Durant l'assamblea, està previst que els membres da la junta nacional presentin l'informe dels diferents camps d'actuació: Formació (cursos d'habilitats directives i de comunicació); Comunitat (Projectes solidaris); Oportunitats Professionals (premis Empresarials i foment de l'emprenedoria) i Visió Internacional (congressos europeus de joves emprenedors).

 

La Jove Cambra utilitza les assemblees per debatre i decidir de manera democràtica a on centra els seus esforços, aquesta assemblea serveix per analitzar com ha evolucionat l'entitat durant l'any i plantejar els propers reptes.

 

Vindran 80 membres de l'entitat des de Barcelona, Reus, Lleida, Girona, Manresa, Terrassa, Vic, Vilafranca i Sabadell tant a l'assamblea com a conèixer la ciutat.

També es realitzarà el concurs nacional d'oratòria, en que cada jove cambra pot presentar un candidat. El jurat esta format per experts comunicadors i periodistes que avaluaran als candidats en la seva exposició oral de 10 min, el tema del concurs es "L'anglès, un idioma imprescindible"

 

Cal destacar la visita que els joves emprenedors faran a les instal·lacions del Palau de Congressos de Tarragona, ja que l'associació es candidata a organitzar al 2011 un Congres Europeu de les Joves Cambres a Tarragona, que farà venir a Tarragona més de 3000 joves empresaris i emprenedors europeus durant tota una setmana, on es realitzaran cursos, conferències , promoció empresarial i activitats lúdiques i turístiques.

 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET