Home Notícies Quilómetres de solidaritat amb el Congo

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Quilómetres de solidaritat amb el Congo PDF Imprimeix Correu electrònic
Dijous, 15 de Maig de 2008 00:58

Tots els nens i nenes de Tarragona podran participar el diumenge 15 de juny (a les 10 hores) a la 4 edició de la cursa solidaria SAVE THE CHILDREN pels nens del Congo, un acte lúdico-esportiu i solidari en el qual pot participar qualsevol nen/a d’entre 3 a 12 anys. Aquesta cursa tindrà lloc a la Rambla nova (a la zona del balcó del mediterrani) de la ciutat de Tarragona i es duran a terme un seguit d’activitats complementàries. El fons recaptat durant la jornada contribuiran a finançar el projecte que Save The Children té destinat pels infants del Congo.

Les inscripcions es podran fer al mateix centre escolar 2 setmanes abans o el dia mateix de la cursa. Cal recordar que les places son limitades fins a 700 participants.

Centres escolars com el CEIP Miracle i CEIP Sant Pere i Sant Pau estan realitzant el projecte educatiu als seus alumnes per tal de conscienciar la situació del Congo.

La cursa té el suport de la Direcció General d’Atenció a l’Infància i Adolescència del Departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Save The Children, Ajuntament de Tarragona, Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, Secretària General de Joventut, Departament d’Educació de Tarragona, Xarxa sanitària i social de Santa Tecla, Protecció Civil de Tarragona i URV Solidària.

Els col·laboradors són: Fleca Flaqué, Virginias i El punt.
 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET