Home Notícies Sopar de Sant Jordi 2008

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Sopar de Sant Jordi 2008 PDF Imprimeix Correu electrònic
Dilluns, 21 de Abril de 2008 21:12
La Jove Cambra Internacional de Tarragona va celebrar el passat 18 d'abril a l'hotel Eurostars el 38è aniversari de l'entitat en el marc del Sopar Tradicional de Sant Jordi, on s'hi van aplegar distingides autoritats de la ciutat, senadors i júniors.

Van ser presents, el 2on Tinent d'alcalde del Ajuntament de Tarragona, Sergi de los Rios, el president de la candidatura dels jocs del mediterrani, Mario Rigao, el vicepesident de la mateixa candidatura, Raül Font, i el Coordinador Territorial de Joventut a Tarragona, Jean-marc Segarra.

Aquest acte representa un punt de trobada amb l'objectiu d'intercanviar projectes, anècdotes i il•lusions. L'edició d'enguany va tenir un caire especial ja que el President local, en Xavier Bielsa, va reconèixer la gran tasca duta a terme durant l'any anterior, on al Congrés Nacional, les joves cambres de Catalunya van otorgar a la JCI Tarragona 7 dels 14 premis establerts, entre ells el de Millor Jove Cambra local.

A banda, esmentar que vam tenir la presència del President Nacional de les Joves Cambres, el tarragoní Gerard Monguió, fet històric a l'entitat local, qui va aprofitar per recordar el bon moment que està gaudint la Jove Cambra de Tarragona amb els projectes realitzats fins al moment i els que es duran a terme durant l'any 2008.
 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET