Home Notícies Canvi de Junta a la Jove Cambra de Tarragona

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Canvi de Junta a la Jove Cambra de Tarragona PDF Imprimeix Correu electrònic
Dissabte, 29 de Desembre de 2007 20:42

Xavier Bielsa, nou president de la Jove Cambra de Tarragona

La Jove Cambra de Tarragona, en la seva Assemblea General Ordinària, ha escollit nou president per al 2008. Núria Olivé, després d’un any al càrrec de la presidència de l’entitat, ha passat el relleu a en Xavier Bielsa, per a que dugui les regnes de l’entitat durant aquest any.

Juntament amb ell, s’ha constituït la nova junta, on tenim a vicepresident executiu a l’Oriol González; tresorer l’Oscar Hijosa; vicepresidenta de Comunitat, Judith Pizarro; vicepresidenta de Formació, Emma Amorós; vicepresident d’individu, Josep Vives, vicepresidenta d’Internacional, Eulalia Roig; vicepresident d’oportunitats professionals, Mertxe Teruel i pastpresident, Núria Olivé.

La JCI Tarragona és una entitat sense ànim de lucre, on el seu objectiu, és la formació a traves de l’acció, formació en habilitats directives realitzant activitats per a la comunitat. A més, la JCI Tarragona esta dintre d’una Federació Mundial, la Jove Cambra Internacional, una associació de Joves de tot el mon.

La Jove Cambra de Tarragona, compta aquest any amb la realització de projectes de diferent mena: “Reis pels Avis” (un homenatge als més grans i potser els grans oblidats), “Tarragona Emprèn” (el dia del emprenedor de Tarragona), “Tarragona véns a la muntanya” (un cicle d’excursions per les muntanyes de les proximitats), la TICnologica (la setmana de les tecnologies de Tarragona), cicles formatius en habilitats directives, entre d’altres.

Aquest any, com a colofó, un membre de la Jove Cambra de Tarragona, és el president de la Federació de Joves Cambres de Catalunya, en Gerarrd Monguió. També, com a esdeveniment important de l’any, Tarragona es candidata per albergar la Conferencia Europea de Joves Cambres, per al 2010, votació que es realitzarà a principis de Juny.

 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET