Home Notícies Un any més la Jove Cambra de Tarragona organitza els Reis Solidaris.

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Un any més la Jove Cambra de Tarragona organitza els Reis Solidaris. PDF Imprimeix Correu electrònic
Dijous, 16 de Desembre de 2010 02:48
Fins el dijous 16 de desembre es recullen joguines i regals a les diferents facultats de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, Reus i Vila-seca, a l’Oficina Jove de la Plaça Imperial Tàrraco, al col·legi Sagrat Cor i a l’Hotel d’Entitats de Tarragona.
Gràcies a la col·laboració de l’Oficina de Voluntariat de la URV, es destinaran joguines noves o de segona mà, contes, material escolar, productes d’higiene personal, complements de roba (bufandes, guants...), colònies, etc. a Col·legis d’Educació Especial, Associacions de barris amb dificultats econòmiques, Centres de dia per avis, Associació de Malalts d’Alzheimer i Càritas.

Els reis Mags necessiten ajudants per preparar-ho tot (classificar, provar i netejar les joguines), des del 11 fins el 19 de desembre a l’Aula Magna de la Facultat d’Empresarials de Reus.

El dilluns 20 i el dimarts 21 de desembre, els Reis entregaran els regals a diferents centres d’acollida, col·legis, centres d’Avis amb Alzheimer de Tarragona i Reus.

Les persones que estiguin interessades en ajudar, ja sigui com a voluntaris (del 11 al 19) o com a acompanyants dels Reis Mags (dies 20 i 21) poden adreçar-se a la directora dels Reis Solidaris 2010, Ester Mislata ( Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la )

 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET