Home Notícies La Jove Cambra de Tarragona organitza “Joves a Debat”

Buttletí

Nom...:

E-mail:

La Jove Cambra de Tarragona organitza “Joves a Debat” PDF Imprimeix Correu electrònic
Dissabte, 02 de Octubre de 2010 00:00
Aquest Dissabte, dia 2 d’Octubre, la JCI de Tarragona ha organitzat el concurs de debat “Joves a Debat”, emmarcat en un projecte nacional de la JCI de Catalunya que s'ha celebrat ja a Barcelona, Girona, Igualada, Lleida, Manresa, Reus, Sabadell, Sant Cugat, Terrassa, Vic, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

És un concurs on els joves d'entre 18 i 40 anys han debatut temes punyents i actuals de les nostres terres o del moment polític actual tals com “Els programes del cor denigren a les persones”, “Si tens Facebook no tens intimitat”, “Les zones blaves són necessàries” i “El bilingüisme és perjudicial pel català”.

El format d'aquest concurs ha estat una triangular de tres equips de 3 persones, defensant la posició assignada mitjançant sorteig en un temps marcat segons les regles.

La Jove Cambra va oferir la formació el mateix dissabte al matí dia 2 a l'Hotel d'Entitats de Tarragona i a la tarda hi va haver la competició final al mateix lloc.

Els guanyadors varen rebre packs d'hotel de cap de setmana per a 2 persones a qualsevol hotel Zenit d'Espanya.

Els finalistes i semifinalistes també varen guanyar un pack de cap de setmana als albergs de la Generalitat per a 2 persones.

Podeu veure la galeria de fotografies a: http://www.jcitarragona.org/portal/enllacos/39-mes-galeries/84-2010-10-02-joves-a-debat-tarragona.html

La Jove Cambra de Catalunya organitzarà la final del concurs de debat a la ciutat de Lleida en el marc del Congrés Nacional de les Joves Cambres.

Realitzarà la competició d'aquest concurs amb els guanyadors dels concursos que s´han celebrat a les 13 ciutats on hi ha Jove Cambra.

En la competició final els premis per a l´equip guanyador seran de 1.000 € en metàl·lic i la invitació per la propera conferència Europea que es celebrarà a la ciutat de Tarragona els dies 1 al 4 de Juny.

Per més informació poden entrar a la pàgina web:

http://www.jovesadebat.cat/


 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET