Home Notícies La JCI Tarragona celebrà la seva Assemblea de Traspàs

Buttletí

Nom...:

E-mail:

La JCI Tarragona celebrà la seva Assemblea de Traspàs PDF Imprimeix Correu electrònic
Dimarts, 02 de Febrer de 2010 20:32
Durant una assemblea que va comptar amb l'assistència de membres de les Joves Cambres de Reus i Lleida, el President Nacional i els membres de la junta, com també diversos senadors, la JCI de Tarragona ha renovat el seu equip executiu i de treball per a aquest any 2010.

La Judith Pizarro ha agafat el relleu a l'Oriol Gonzalez, qui ha estat el President Local durant el 2009. Amb l’entrada de la Judith Pizarro també s’han fet canvis a la junta directiva i s’han presentat les noves línies d’actuació, centrades en apropar l’emprenedoria als joves, organitzar programes de caire social, obrir noves vies de col·laboració amb els diferents agents socials, econòmics i educatius de la ciutat i potenciar la formació interna i externa.

La JCI de Tarragona centrarà enguany gran part dels seus esforços en treballar per l’organització i difusió de la Conferència Europea de la Jove Cambra Internacional, que el proper 2011 se celebrarà a Tarragona. Aquest projecte és d’especial rellevància i tindrà especial transcendència, ja que es preveu que aplegui a 2500 joves emprenedors de tots els àmbits d’arreu del continent europeu i posicionarà a la JCI de Catalunya com unes de les entitats més fortes dins la Federació Internacional.
A nivell local cal destacar l’àrea d’Emprenedoria, amb programes com 5a edició Tarragona Emprèn, 3r BNE (trobada instantània d’empresaris), i Jornades d’Emprenedoria amb l’Ajuntament i URV.
A més JCI Tarragona celebrarà el 40è aniversari durant el Sopar de Sant Jordi. I continuarà amb programes de comunitat com Cursa Solidària i Reis Solidaris.

D’àmbit Internacional, realitzarà la 2a edició del Camp Internacional d’Art a la ciutat. Amb un Multitwinnig (agermanament) amb diverses ciutats europees. A més d’assistir a la Conferència Europea JCI a Dinamarca i el Congrés Mundial JCI al Japó.

En Formació, realitzarà cicle de cursos per a que els joves puguin assolir competències de lideratge i d’emprenedoria. A nivell Nacional, JCI Tarragona organitzarà el programa BBP (premi al millor pla d’empresa) on competiran joves amb idees de negocis de tota Catalunya.
 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET