Home Notícies Els Reis Solidaris de Jove Cambra de Tarragona han arribat

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Els Reis Solidaris de Jove Cambra de Tarragona han arribat PDF Imprimeix Correu electrònic
Dijous, 17 de Desembre de 2009 18:22
Repartiran joguines i regals gràcies a la col·laboració de l’Associació d’Antics Alumnes de la URV, l’Oficina del Voluntariat de la URV, l’Ajuntament de la Canonja i l’empresa Grup Serviesport.

El passat dimecres dia 16 ja van visitar l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer de Sant Pere i Sant Pau amb una gran rebuda per part dels treballadors, familiars i avis.

La Jove Cambra de Tarragona, està recollin joguines i regals des del 4 de desembre, fns al proper divendres dia 18, per la tarda. Els punts de recollida son les facultats de la Universitat Rovira i Virgili, de Reus, Vila-seca i Tarragona, a més dels col·legis CEIP El Miracle i el Sagrat Cor.

 

Per col·laborar en aquest projecte, es poden dipositar joguines, contes i llibres, material escolar, productes d’higiene personal, complements de roba…

 

Una altra forma de col·laborar, es fer de voluntari en la classificació, neteja i prova de les joguines i dels regals. Aquestes tasques es duen a terme durant totes les tardes i durant tot el cap de setmana a l’Aula Magna de la Facultat d’Empresarials de Reus.

 

Per últim, el dilluns 21  el dimarts 22 es visitaran diversos centres de nens i avis del Camp de Tarragona, i també seran necessaris voluntaris.

 

Els centres destinataris són col·legis d’Educació Especial, Centres Residencials per nens, Associació de nens amb Cardiopaties, Associacions de barris amb dificultats econòmiques, Associacions de Malalts d’ Alzheimer, Centres d’Avis, Centre de Dones Maltractades, Càritas i la Casa del Transeünt.

 

Els interesats en ser voluntaris a aquest programa solidari, es poden adreçar a Alba de Cal ( Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la ) o a Aquesta adreça de correu electrònic està protegida dels spambots, necessiteu tenir el JavaScript habilitat per veure-la .


Podeu veure les primeres fotografies al enllaç següent: http://www.jcitarragona.org/portal/enllacos/39-mes-galeries/77-2009-12-16-reis-solidaris-2009
 

El programa Reis Solidaris realitzat anteriorment, ha rebut el reconeixement de Millor Programa Solidari a nivell Nacional, al passat Congrés Nacional de Joves Cambres realitzat a Tarragona a l’octubre passat, i competirà a la Conferència Europea de JCI a Dinamarca el proper mes de juny amb tots els programes solidaris a nivell europeu.

 

Jove Cambra Internacional és una associació sense ànim de lucre per a joves de 18 a 40 anys que vulguin realitzar projectes en benefici de la comunitat, “la formació per mitjà de l’acció”. Engloba les àrees d’Internacional, Emprenedoria, Individu (formació) i Comunitat, on hi formen part 220.000 membres de 120 països del món.


 

 

 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET