Home Notícies Mario Monfort és el guanyador del Premi al Millor Jove Emprenedor i Creatiu de Catalunya

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Mario Monfort és el guanyador del Premi al Millor Jove Emprenedor i Creatiu de Catalunya PDF Imprimeix Correu electrònic
Divendres, 26 de Juny de 2009 00:00
Tenacitat, esforç, innovació, èxit, somnis... aquests van ser alguns dels conceptes que més van sonar ahir en la quarta edició del Premi al Millor Jove Emprenedor i Creatiu de Catalunya que organitza la Jove Cambra de Catalunya. Finalment, però, va ser Mario Monfort el guanyador d'aquest certamen que aquest any coorganitzava la Jove Cambra de Sabadell. Monfort, sabadellenc de 40 anys, és creador de l'empresa de complements per als animals de companyia Moysa. En el seu últim torn de paraula Monfort es va mostrar especialment ilusionat ja que va obtenir aquest primer guardó coincidint amb el seu casament. D'altra banda va emplaçar les administracions a fer alguns canvis seguint l'exemple d'altres països on hi ha més facilitats per crear empreses.

Els altres dos finalistes van ser Noemí Caparrós, segona guardonada, que amb 24 anys ha creat l'empresa dedicada a la imatge What Image i, en tercer lloc, el líder de la nova companyia de traducció per a empreses Ta With You. El sopar, a l'Hotel Verdi, va comptar amb diverses personalitats del món polític i empresarial, com l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, o el president de Caixa Sabadell, Salvador Soley. Els premis de la Jove Cambra pretenen reconèixer la tasca de joves emprenedors que han aportat idees creatives als seus negocis. En total. una cinquantena d'empreses es van presentar com a candidates a l'edició d'enguany dels premis. D'aquestes, més de la meitat eren de negocis amb seu a Sabadell.
 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET