Home Notícies Inagurat mirART. El 1er International Art Camp de Tarragona

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Inagurat mirART. El 1er International Art Camp de Tarragona PDF Imprimeix Correu electrònic
Divendres, 24 de Juliol de 2009 16:44
26 joves entre 18 i 35 anys, prenent part fins al 31 de Juliol, en el primer Camp de Treball Internacional Artístic que s'organitza a Tarragona, impulsat per la Jove Cambra de Tarragona.

Ammb la trobada es pretén potenciar les activitats artístiques i, al mateix temps permetre al jovent trobar-se amb gent d'altres països, compartint els seus interessos i habilitats. El tema en torn al qual, es desenvoluparan els tallers, son "les mirades".

Durant el camp de treball, els joves, procedents de 14 païssos diferents, podran participar en 3 tallers: un de teatre, impartit per Marta Serra i Sergi López; un altre d'arts visuals, a càrrec de Núria González, i un tercer de Música, impartit per Anna Serra, Pere Nolasc, i Oscar Antolí. 

Els participants procedeixen de: Mèxic, França, Rússia, Nova Zelanda, Turquia, Alemanya, Polònia, Itàlia, Bèlgica, República Txeca, Estònia, Espanya i Catalunya ...

L'espectacle, final en el qual els joves mostraran el seu treball durant l'estada al Camp, es presentarà el dijous, 30 de Juliol a les 22:30 hores a la plaça dels Sedassos.

Paral·lelament a les activitats artístiques que desenvoluparan, els participants podran visitar les diferents zones amb contingut històric i del patrimoni de la ciutat, així com l'assaig de Castellers, visita de la Tarraco Romana, i les coves subterrànies de la ciutat


 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET