Home Notícies La Jove Cambra de Tarragona fa història a la Conferència Europea de Joves Cambres a Budapest

Buttletí

Nom...:

E-mail:

La Jove Cambra de Tarragona fa història a la Conferència Europea de Joves Cambres a Budapest PDF Imprimeix Correu electrònic
Diumenge, 14 de Juny de 2009 22:10
La ciutat ha estat escollida com a seu de la Conferència Europea de l’any 2011 i els programes Tarragona Emprèn i la Cursa Solidària pels Infants del Congo han obtingut el premi a Millor Programa d’Oportunitats Professionals d’Europa i el premi a Millor Projecte Juvenil Nacional d’Europa de l’any 2008 respectivament. 
La Conferència Europea celebrada a Budapest la passada setmana del 10 al 14 de juny ha estat un esdeveniment històric per la Jove Cambra de Tarragona. En aquest Congrés la ciutat de Tarragona ha estat escollida en el marc de l’Assemblea General de les Joves Cambres d’Europa com a seu oficial de la Conferència Europea de l’any 2011.

Un esdeveniment que permetrà a la ciutat acollir la trobada de joves emprenedors i empresaris més important d’Europa, on durant 5 dies de juny totes les organitzacions nacionals del continent, amb més de 2500 joves emprenedors i empresaris gaudiran de cursos, conferències, debats, assemblees, festes i atorgament de guardons, entre d’altres activitats.

Precisament en la Cerimònia de Premis de la Conferència d’aquest any 2009 a Budapest, la Jove Cambra de Tarragona ha aconseguit per primer cop en la seva llarga trajectòria, rebre un Premi Europeu. Concretament han rebut un guardó el programa Tarragona Emprèn: Premi al Millor Projecte de desenvolupament d'oportunitats professionals d’Europa de l’any 2008 i un segon guardó la Cursa Solidària pels Infants del Congo que es va dur a terme a la Rambla Nova com a Millor Projecte Juvenil d’àmbit Nacional.

Cal destacar que la Delegació Catalana ha obtingut un èxit sense precedents, rebent un total de 6 guardons que reconeixen la feina realitzada per totes les Joves Cambres de Catalunya de l’any 2008, presidides precisament pel Tarragoní Gerard Monguió.

Durant el Congrés, la delegació catalana, de més de 50 membres, ha rebut el suport dels representants del Govern català, encapçalats pel Secretari de Joventut, el Sr. Eugeni Villalbí, el Director General de Promoció Econòmica, Sr. Marcel Prunera, el Coordinador Territorial de Joventut de Tarragona, Sr. Jean Marc Segarra i el Coordinador Territorial d’Innovació, Universitats i Empresa, Sr. Angel Xifré i el suport de l’Ajuntament de Tarragona amb la Consellera Sra. Sandra Coloma.
 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET