Home Notícies Tarragona és escollida la seu de la trobada europea de joves emprenedors l'any 2011

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Tarragona és escollida la seu de la trobada europea de joves emprenedors l'any 2011 PDF Imprimeix Correu electrònic
Divendres, 12 de Juny de 2009 15:10

L'elecció ha estat en el marc de la conferència europea celebrada a Budapest 

Uns 2.500 joves emprenedors d'Europa podran participar a Tarragona 

La Jove Cambra Internacional de Catalunya ha estat escollida avui, juntament amb la ciutat de Tarragona, la seu de la conferència europea de joves emprenedors durant el mes de juny del 2011. L'elecció s'ha produit en el transcurs de l'Assemblea General de la Conferència Europea de la Jove Cambra Internacional celebrada del 10 al 14 de juny a Budapest. Una delegació formada per més de 40 joves catalans, acompanyats per diverses autoritats nacionals, han defensat a Hongria la candidatura tarragonina.

La conferència europea és la reunió de totes les entitats nacionals del continent que es troben un cop l'any en una ciutat europea i acostuma a ser durant la segona setmana del mes de juny. Ciutats com Birmingham (Regne Unit), Poitier (França), Tallin (Estònia), Maastrich (Holanda), Turku (Finlàndia) o Budapest (Hongria), ja han acollit aquestes conferències en ocasions anteriors.

 
La conferència que pot aplegar uns 2.500 Joves Emprenedors d’arreu del món, comptarà com a mínim amb la presència de joves procedents de més de 43 països del continent europeu. Durant la conferència es tractaran temes de plena actualitat en els àmbits d’emprenedoria i lideratge.

 
L’organització d'aquesta conferència és realitzada pels membres de la Federació de les Joves Cambres de Catalunya (www.jci.cat). Aquesta conferència que agruparà uns 400 voluntaris catalans, es preveu que tingui un impacte econòmic de 1.661.000 d'euros.  

Per tenir més informació del projecte es pot visitar el lloc web www.jciEC2011.cat

 

 
 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET