Home Articles d'opinió Les emocions i la Jove Cambra

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Les emocions i la Jove Cambra PDF Imprimeix Correu electrònic
Dimecres, 18 de Febrer de 2009 23:04
"Ens han ensenyat a ser molt lògics i raonables prenent decisions, però resulta que no hi ha una sola decisió -lògica, suposadament raonable- que no estigui contaminada per una emoció. No hi ha un projecte que no comenci per una emoció. I no hi ha un projecte que no acabi per una emoció. I no ens han ensenyat gens sobre les emocions. Si es dediqués a això algun temps, alguna paciència i alguns recursos, puc garantir-los que dintre d'uns anys no només tindrem més emprenedors sinó una societat més feliç. "

I que és Jove Cambra, sinó aquesta utopia de felicitat? L'Eduard Punset, en aquestes paraules, potser no sabia que estava parlant de la Jove Cambra.

La Jove Cambra és un lloc on poder utilitzar les nostres emocions per a fer un mon millor, i resulta, que fent això, millorem com a persones i com a col·lectiu.

Nosaltres som aquells emprenedors que emprenem projectes per a millorar la societat, que ens formem en prendre decisions d'una manera diferent, que ens deixem envair per les emocions en el nostre dia a dia. I puc veure la felicitat en els rostres de tots els meus júniors, quan fem la feina ben feta, i és una de les coses que em fa més feliç de la meva etapa de president. El conjunt de projectes que des de Tarragona realitzem, ens fan estar orgullosos de pertànyer a aquesta entitat, i ens educa en aspectes que difícilment trobaríem en altres llocs.
 
 

Segueix-nos

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET