Home

Buttletí

Nom...:

E-mail:

Dia i Nit de l'Emprenedor Català - 29 de novembre de 2013 PDF Imprimeix Correu electrònic
Dimecres, 06 de Novembre de 2013 22:14

El Dia de l’Emprenedor Català serà el punt de trobada tots els agents socio-econòmics del nostre país que estan relacionats amb l’emprenedoria i de tots aquells emprenedors que ho vulguin.
 

Aquest espai pretén ser el punt de trobada on es plantegin els dubtes i reptes que afronten els emprenedors des de totes les vessants, alhora que se’ls intentarà donar la resposta més adequada.
 

Durant aquesta trobada tindrà lloc el 1er Simpòsium d’Emprenedoria de Catalunya on la triple hèlix del país debatrà de forma conjunta les línies a seguir per tal d’impulsar definitivament l’emprenedoria a Catalunya els propers anys. Alhora, es pretén que els participants de l’espai Àgora intercanviïn coneixements i experiències, estiguin al corrent de les darreres tendències i solucions, es coneguin entre ells i puguin desenvolupar els seus plans de negoci (social o econòmic) de la manera més adequada.

Més informació i inscripcions a www.emprenem.cat

 
Smart Cities Meeting Point PDF Imprimeix Correu electrònic
Dijous, 06 de Setembre de 2012 09:33
 
Assemblea de Mig Any i Festa d'Estiu JCI PDF Imprimeix Correu electrònic
Diumenge, 05 de Juny de 2011 00:00

El passat 2 de Juliol del 2011, les Joves Cambres de Catalunya es van trobar a Lleida per celebrar l'Assemblea de Mig Any. Durant aquest acte, els presidents i altres membres de junta de les diferents JCI's d'arreu de Catalunya, tracten l'estat dels projectes i activitats que s'han dut a terme fins a la data, així com també revisen la planificació estratègica sobre els projectes programats per la resta d'any. A més, és en aquest acte quan els responsables nacionals de cada àrea (Internacional, Formació, Comunitat, etc) informen sobre l'estat de les diferents accions executades durant el primer semestre de l'any i comenten els principals punts d'acció per les activitats de la resta de l'any.

Durant l'assemblea també es va celebrar el concurs nacional d'oratòria, on representants de les Joves Cambres van competir per veure qui podia convèncer al jurat de la millor manera, amb el seu parlament sobre "la JCI i els objectius del Mil·leni de la ONU". El guanyador d'aquesta edició 2011, va ser en Fernando Carrera, de la JCI Igualada.

Per acabar la jornada, i després de vàries hores d'assamblea per tractar el passat, present i futur, de la JCI a Catalunya, els membres de l'assemblea, junt amb altres juniors, senadors i amics, es van trobar a la Festa d'Estiu 2011, que la JCI Tarragona va organitzar a la mítica discoteca FlashBack de Salou.

 
La JCI Tarragona guanya un premi europeu a la EC2011 PDF Imprimeix Correu electrònic
Diumenge, 05 de Juny de 2011 00:00

La ciutat de Tarragona va acollir des de l'1 fins al 4 de Juny un dels esdeveniments que marcaran història: la JCI European Conference 2011. En aquesta conferència vam comptar amb la presència de més de 2000 emprenedors de tot Europa i altres països del món (com ara: Japó, USA, etc).

Entre moltes de les activitats que es van realitzar durants aquests dies, com ara: cursos, networking, xerrades, tours turístics, campionats de futbol i bàsquet, festes i un llarg etcètera, voldriem destacar la fantàstica ceremònia d'entrega de premis al sopar de Gala que es va realitzar al TAP (Tarraco Aerna Plaça) de Tarragona. Va ser un escenari de luxe, amb convidats de les diferents JCI participants, així com representants de la Generalitat, Diputació i Ajuntament.

I per acabar amb les millors sensacions possibles, la JCI de Tarragona va ser guardonada amb un premi internacional (europeu) al millor programa local, els Reis solidaris de l'any 2010. Un premi que reconeix l'esforç i la dedicació dels juniors de Tarragona i que un cop més, col·loca la JCI Catalunya (i concretament la JCI Tarragona) dins d'un marc de renom a nivell europeu.

 
La JCI Tarragona a l'ExpoEbre 2011 PDF Imprimeix Correu electrònic
Dijous, 28 de Abril de 2011 00:00

La JCI Tarragona va estar present en un estand a la fira de Tortosa EXPOEBRE dintre l´EBRE EMPREN, una fira que comença agafar forces a les terres de l´Ebre, i que és de les que potencien les activitats emprenedores.

Durant l'acte es va fer difusió de la nostra entitat, així com dels seus valor com la emprenedoria i el treball per la nostra societat, remarcant sobretot la nova àrea de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que la JCI Tarragona està impulsant amb molta energia aquest 2011.

 
 

Segueix-nos

DEC / NEC

29 de Novembre

Registre i inscripcions a:

www.emprenem.cat

Smart Cities Meeting Point

 

MTP 2012

 

TwitterJCI EC 2011

JCIBOOK.NET

 

PatrocinadorsCooperació
Gotes pel Niger UNICEF
Creu de Sant Jordi
Secretaria General de joventudAdsense